Entirebodycenter | Entirebody
Tjenester Om oss Artikler Logg inn

Entirebodycenter

Entirebodycenter

Entirebodycenter* er tjenesten for deg som ønsker å starte en livsstilsendring på egenhånd med alle verktøyene du trenger. Du vil få tilgang til treningsprogrammer, kostholdsveiledning innen inntak av kalorier og fordelingen mellom protein, fett og karbohydrater for regulering av kroppsvekt, eksklusive artikler og guider som kan hjelpe deg med å etablere en langsiktig livsstilsendring.

Tjenesten er utviklet for å gi deg en rimeligere tjeneste for livsstilsendring, da vi har full forståelse for at ikke alle ønsker eller har mulighet til å ta seg råd til å ha en personlig coach. I tillegg så vi behovet for en tjeneste for deg som ønsket å prøve på egenhånd, enten i etterkant av oppfølging med coach eller hvis du føler at du kan klare det selv med gode råd og planer tilgjengelig.

Tjenesten er fremdeles under utvikling. Vi ønsker å utvikle produktet etter hva forbrukeren trenger, derfor gir vi deg tilgang til produktet til en redusert pris. Dette er en unik mulighet til deg som ønsker en livsstilsendring og i tillegg være med på å utvikle en tjeneste som kan hjelpe deg til ditt mål.

Pris:
149kr/mnd

*Tjenesten er abonnementstjeneste uten bindingstid eller oppsigelsestid.


For å kjøpe tjeneste hos oss må du være logget inn. Logg inn her eller registrer deg her