Om Online Coaching | Entirebody
Tjenester Om oss Artikler Min side Logg ut
Vår visjon handler om at vi sammen skal skape en livsstilsendring som bidrar til at verden får en bedre psykisk og fysisk folkehelse.

Vi i Entirebody.no ønsker å hjelpe deg med en endring i livet, dette gjør vi gjennom online coaching. Målet vårt er å hjelpe nettopp DEG og det er ingen behov forå ha noen erfaring med trening tidligere for å være kunde hos oss. Om du ønsker å gjennomføre treningen på treningssenter, ute eller hjemme har ingenting å si. Det er selvfølgelig ikke noe negativt om du har treningserfaring fra før heller. Ønsker du hjelp med maten så trenger du ikke å gi slipp på familie middager eller andre selskaper og du skal selvfølgelig kunne spise mat med familien din selv om du ønsker å gjøre en endring i livet. Vi jobber for en langvarig livsstilsendring og ikke hurtige løsninger som ikke klarer å løse problemet over tid.

Vi tilbyr online coaching innen trening, kosthold og mental trening eller en kombinasjon av dem. Med online coaching så vil du få din private coach som følger deg mot ditt mål og med vår nye teknologi så har du coachen rett i lomma bare noen tastetrykk unna via din smartphone.

Hvordan fungerer online coaching?

Online coaching er din personlige trener på nett. Vi ser at behovet for oppfølging også utenfor treningen er viktig i en livsstilsendring i motsetning til en tradisjonell personlig trener som kun er der når dere trener sammen. Det er mange parametere som kan påvirke hvordan din helse er og derfor ønsker vi å tilby deg et opplegg som tar hensyn til alt fra hvordan du trener, spiser, sover og ikke mist stresser. Vi tror at en livsstilsendring er kompleks og derfor tilbyr vi tjenester som tar hensyn til de parameterne vi mener er viktig under en livsstilsending.

Du vil få skreddersydd treningsplaner, kostholdsplaner eller en mental treningsplan ut ifra din tid og dine behov. Deretter vil du få veiledning og justeringer underveis av planene slik at de på best mulig måte hjelper deg til ditt mål.

Hvordan fungerer veiledning hos oss?

All veiledning vil foregå via nettsiden og alle våre tjenester kan du brukes gjennom din smartphone, pc eller nettbrett. Du har også din private chatt der alt av veiledning og samtaler med din coach vil foregå, coachen har 24 timer svarfrist i ukedagene og 48 timer svarfrist i helgene.

Hvorfor er veiledning så viktig for oss?

Under en livsstilendring vil gå igjennom oppturer og nedturer, derfor skal vi være din støttespiller helt frem til målet. Ofte kan en plan fungere bra i 8 uker, så stopper ting litt opp og da vil coachen være der for deg og gjøre de justeringene som er nødvending for at du kommer et steg nærmere ditt mål. Du vil også få svar på alle ting du lurer på som gjør at du øker kunnskapen din som gjør deg bedre rustet til å gjøre ting på egenhånd etter at samarbeidet ditt med Entirebody.no er ferdig. Vi ønsker virkelig at du skal få til en livsstilsendring. Derfor ønsker vi at du skal nå målet ditt og vi brenner for gode planer og veiledning mot DITT mål.

Hva skjer etter at jeg har bestilt online coaching?

For å få bestilt må du lage deg en bruker og deretter bestille den tjenesten du ønsker. Etter at du har bestilt tjeneste, så vil du få tilgang til et skjema der vi ønsker mer informasjon om deg, skjema finner du inne på «min side». Skjemaet fylles ut slik at coachen for nok informasjon om deg til å kunne gi deg skreddersydde programmer. Hvis coachen lurer på noe mer, så vil du bli kontaktet via chatten.

Etter 2-7 dager vil du finne programmene dine under trening og kostholds sidene inne på «min side». Du kan når som helst starte en samtale med din coach gjennom chatten inne på nettsiden og spørre om spørsmål du lurer på underveis.

Under oppdaterings siden vil du finne mulighet til å oppdatere dagens «parametere» og sende det inn til din coach. Dette er en viktig del av opplegget da rapportering gir coachen en oversikt over hvordan din situasjon er, på de tingene deg og coachen mener er relevant å sende inn oppdatering på.

Om du har noen flere ting du lurer på kontakt oss eller en av coachene om du ønsker mer informasjon. Du kan også se på ofte stilte spørsmål på forsiden om ditt spørsmål er besvart tidligere.