Artikler | Entirebody
Tjenester Om oss Artikler Logg inn
Kategorier
 • Guider
 • Kosthold
 • Livsstil
 • Nyheter
 • Trening
 • Nyeste

  Hvor mye fysisk aktivitet er nok for god helse?

  Forfatter: Sander Andersen

  Veldig mange mennesker ønsker ikke å bli toppidrettsutøvere og det er helt greit. Dessverre så har veldig mange coacher og PTer valgt å trene mennesker som ønsker bedre helse som toppidrettsutøvere. Men er det virkelig nødvendig å være dødelig støl etter en økt?

  Hvordan endre kostholdet på egenhånd.

  Forfatter: Sander Andersen

  En guide til hvordan man kan endre kostholdet med mål om å få en bedre helse og livsstil.

  Viste du at du kan bli avhengig av sosiale medier?

  Forfatter: Sander Andersen

  Når vi bruker sosiale medier så skiller hjernen din ut hormonet dopamin. Dette er akkurat samme utskillelse som når du inntar narkotika eller drikker alkohol. Derfor oppstår det media oversikter om hvor farlig sosiale medier kan være og det blir ofte sammenlignet med narkotika avhengighet. La oss ta en nærmere titt på dopamin og sosiale medier.

  Kan musikk øke prestasjon på trening?

  Forfatter: Sander Andersen

  Det å høre på musikk på trening er blitt veldig vanlig og mange begrunner dette med at de kommer inn i sin egen ”boble”, blir mer motiverte og øker prestasjon. Men hvordan påvirker egentlig musikken oss på trening?

  Hvor viktig er matinntak direkte etter trening?

  Forfatter: Sander Andersen

  Sjokolademelk, banan, proteinshake eller vente til neste måltid? Hvorfor snakke om mat direkte etter trening? Du har sikkert hørt at det er viktig å innta mat direkte etter trening for å øke hastigheten på restitusjonen, men aldri hørt helt hvorfor. Så i denne artikkelen skal vi se nærmere på inntak av næringsstoffer etter trening og hvilke anbefalinger som blir gitt.